Over Tuindoek

Op zoek naar mooie tuindecoratie?

Bent u van plan om uw tuin wat op te fleuren? Overweeg dan zeker eens om een tuindoek (tuinposter) in uw tuin te plaatsen. Op die manier kan u de saaie grijze stenen omwisselen in een grote poster met een prachtige kijk op de lavendelvelden in Frankrijk. Of heeft u liever een prachtig doek van een bepaalde foto die u zelf heeft genomen? Dat kan ook bij ons! Stuur gerust jouw foto door en wij zorgen ervoor dat u het doek snel kan ophangen in uw tuin.

Grote verzameling prachtige foto's

Op onze website hebt u de keuze tussen duizenden foto's. Indien gewenst kan u dus ook jouw foto laten afdrukken. Een tuindoek in uw tuin staat garant voor een aparte, maar zeer leuke sfeer.

Kleurvaste en weersbestendige doeken

De doeken van onze tuinposters bestaan uit materiaal dat kleurvast en weersbestendig is. Verder is het heel eenvoudig schoon te maken.

Verkrijgbaar op de centimeter nauwkeurig

U kan onze tuindoeken (tuinposters) bestellen tot op de centimeter nauwkeurig. Let wel, ieder ophangsysteem heeft zijn eigen minimum en maximum waarden, maar alles wat daar tussen valt kan u zonder problemen bestellen. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent over uw tuindoek.

Wij leveren meerdere ophangsystemen

1. Alleen doek: Bedenk zelf een manier om uw tuindoek op te hangen.

2. Ophangogen: Met behulp van strips of elastieken kan u het tuindoek aan de muur bevestigen.

3. Tule: Het tuindoek wordt voorzien van een lus waarmee u dit met behulp van een stok of lat kan bevestigen aan de muur.

4. Verchroomd ophangsysteem: Dit systeem is voorzien van mooie verchroomde knoppen en is een absoluut pareltje voor in uw tuin. Met dit systeem is het mogelijk om nadien eenvoudig te wisselen met een ander tuindoek.

5. Aluminium frame: Hier wordt het tuindoek gespannen met elastieken tussen een aluminum frame, wat ook leidt tot een mooi effect. Net zoals bij het verchroomd systeem kan u nadien makkelijk wisselen van tuindoek.

6. Gespannen op tuinhouten frame: Het doek wordt gespannen op een uniek en onzichtbaar tuinhouten frame. Wij zorgen ervoor dat enkel het doek zichtbaar is. De dikte van het frame geeft een extra diepte effect aan het doek. Het frame zelf is gemaakt van ongeveer 4 cm dik tuinhout dat bestand is tegen het slechte weer.

BESTELBAAR TOT WEL
(10 meter X 5 meter)

Centimeter nauwkeurig
te bestellen!

  • 3 jaar garantie op kleur
  • Niet reflecterend doek
  • Al 19 jaar buiten getest!
  • Afwasbaar
  • Wintergeschikt

Over Tuindoek.be

Tuindoek.be werd in 2004 opgericht door Dtp Studio Schuurman. Wij hebben de tuindoek geïntroduceerd in België.

Lees verder